Carbagerun – Dag 1

geplaatst in: Carbagerun 2019 | 1

Vandaag is het eindelijk zover. De Carbagerun gaat van start. Voor de start konden we verzamelen bij Brondby Stadion op de parkeerplaats. Na een kort ontbijtje bij het Dan Hostel gingen we op pad naar de startlocatie. Eenmaal aangekomen was het mooi tafereel met een bond gezelschap. Na het wachten op organisatie voor de keuring kon de auto voorzien worden van het keuringslabel. Een mooie sticker met de tekst erop “I’am on a highway to Hel(sinki). Foto’s moeten we even schuldig blijven. Alle mooie runners bij de start trokken onze aandacht.

Na het ophalen van het routeboekje voor de eerste dag konden we van start. Uiteraard hebben we gekozen voor lange route met zo min mogelijk snelweg. De eerste route was rustig opgebouwd. Zo ook het weer. Het is vandaag rond het vriespunt. De dag begint met wat regen, maar klaart daarna aardig op met een lekker zonnetje. Het is te vroeg om “oant moarn” te zeggen, want de dag was nog niet voorbij.

Halverwege de dag moesten we onverwachts stoppen voor het team “#Geen naam”. Martijn hoorde wat rammelen de rechterkant. Het was niet de GoPro die we bevestigd hadden aan zijn auto. Na een korte stop en wat mooie kiekjes van de plaatselijke omgeving konden we weer verder. Ondanks dat we de lange route hadden gekozen waren we mooi op tijd s’avonds bij de finish rond 8 uur. De wegen waren beperkt besneeuwd, maar het was wel genieten van de omgeving.

Na bij de finish locatie een hapje gegeten te hebben konden we inchecken bij het hotel. Hier was ook nog mooie de gelegenheid om even goed te controleren wat er met de runner van Martijn en Florien aan de hand was. Zo konden we in het donker toch nog nuttig gebruik maken van de lampjes op de auto.

Oant Moarn, Groetjes Ruud, Mario en Virgil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *